The Hangover uitje Dordrecht

Dit vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of groepsuitje loopt volledig uit de hand!

Jullie gaan volledig uit je plaat in Dordrecht net als de vier hoofdrolspelers in Las Vegas. De tijden van de stripper of het konijnenpak zijn voorbij.

Je gaat met je vrienden en collega’s de stad in om de meest ‘vreemde’ opdrachten uit te voeren. Doe er zoveel mogelijk en het wordt een dag om nooit te vergeten! De kater komt later! Dit uitje wordt georganiseerd in samenwerking met TB Events.

Hoe verloopt The Hangover spel?

Jullie worden ontvangen door de begeleiding met een drankje bij. Nadat jullie instructies hebben gekregen worden jullie opgedeeld in groepjes van vier tot zes personen. Vervolgens gaan jullie met een aantal attributen en opdrachten Enschede in.

Iedereen moet minimaal één opdracht vervullen. Door het gooien met een dobbelsteen wordt er bepaalt wie welke opdracht moet uitvoeren. Zo zou het kunnen zijn dat je een dame met rode schoenen moet zoenen (het liefst zonder bitch slap) of dat je een groepstattoo moet ontwerpen. De mooiste uitvoering telt uiteraard!

Jullie krijgen een camera mee om deze nooit te vergeten ervaringen vast te leggen.

Eenmaal terug bij Fellini bespreken jullie de dag onder het genot van een drankje.

Er is een editie voor mannen en een voor vrouwen. Geef bij het boeken even aan welke editie jullie willen spelen.

Eten en drinken bij Dordts Genoegen

Bij dit uitje zitten standaard twee drankjes. Een bij ontvangst en een bij de afsluiting.

Alle uitjes zijn te boeken inclusief diner of lunch Dit is niet standaard bij het uitje inbegrepen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Graag vernemen we bij een aanvraag of het om een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje gaat.

Interesse?

Vraag een vrijblijvende offerte aan & klik hier:  THE HANGOVER >> TB EVENTS .

the-hangover-vrijgezellenfeest-dordrecht