Sex in the City uitje Dordrecht

Sex, flirt, shine en fashion zijn de ingrediënten voor een vrouwen vrijgezellenfeest of groepsuitje.

De tijden van het standaard vrouwen vrijgezellenfeest zijn voorbij. Kruip in de huid van Samantha, Chralotte, Miranda en Carrie. Het wordt hilarisch en bovenal gezellig! Sex in the City wordt georganiseerd in samenwerking met TB Events.

Hoe verloopt Sex in the City?

Als eerst worden jullie warm onthaalt door de begeleiding bij Dordts Genoegen. Jullie worden ontvangen door de begeleiding en krijgen een drankje. De begeleider verdeelt jullie in groepen met een grootte van vier tot zes personen. Daarna volgt er een uitgebreide speluitleg. Op het moment dat iedereen volledig is  geïnformeerd gaan jullie Dordrecht in met een opdrachten boekje en verschillende attributen. De opdrachten zijn hilarisch, fout en mode gerelateerd. Jullie voeren de opdrachten uit zoals een van de karakters uit de serie dit ook zou doen. Zo zou het kunnen zijn dat je jezelf moet uitdossen als een van de karakters uit de serie of een telefoonnummer moet regelen van een knappe vent!

Tijdens het uitje krijgen jullie een camera mee om deze onvergetelijke dag vast te leggen, zodat je deze ervaring nooit meer vergeet. Aan het einde van het spel komen jullie bij Dords Genoegen voor een drankje als afsluiting.

Eten en drinken bij Dordts Genoegen

Bij dit uitje zitten standaard twee drankjes. Een bij ontvangst en een bij de afsluiting.

Samantha, Charlotte, Miranda en Carrie houden van dineren. Jullie ook?  Alle uitjes zijn te boeken inclusief diner of lunch Dit is niet standaard bij het uitje inbegrepen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Graag vernemen we bij een aanvraag of het om een bedrijfsuitje gaat of om een vrijgezellenfeest.

Interesse?

Vraag een vrijblijvende offerte aan & klik hier:   SEX IN THE CITY  >>TB EVENTS .

sex-and-the-city-dordrecht-bedrijfsuitje