Moorddiner spel Dordrecht

Ongecompliceerd dineren? Vergeet het! Er is een moord gepleegd in Dordrecht! Jullie moeten tijdens een overheerlijk drie-gangen diner onderzoeken wie de dader is. Durf jij het aan? Ideaal als personeelsfeest of vrijgezellenfeest of groepsuitje.

Ga in teams met je vrienden of collega’s proberen de moord op te lossen. Dit geeft een geheel nieuwe wending aan een avondje uit eten! Wie is het meesterbrein en lost de moord op? De quiz wordt georganiseerd in samenwerking met TB Events.

Hoe verloopt het Moorddiner?

Van tevoren krijgt iedereen die deelneemt aan het spel een karakter opgestuurd. Aangekomen bij Dordts Genoegen worden jullie ontvangen door de spelbegeleiding. Ieder team neemt plaats aan een tafel. Jullie zitten amper, wanneer er plotseling blijkt dat er een moord heeft plaatsgevonden in Dordts Genoegen! Bijna onder jullie ogen. Jullie zijn dus getuigen en gaan direct van start met een uitgebreide analyse om het slachtoffer te kunnen identificeren.

De rondes worden tussen de verschillende gangen door gespeeld. ontcijfer de exacte moordlocatie door middel van een fictieve reconstructie en kruip in de huid van de verdachten tijdens een buurtonderzoek. Wie is de dader, wat waren zijn motieven en hoe is het slachtoffer vermoord? Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het diner met de eind conclusie!

Aan het einde van het drie-gangen diner komt de waarheid aan het licht. Wat was de reden van de moord? Jullie uitkomsten worden besproken en het winnende team ontvangt  een cadeautje. Weer een moordenaar achter slot en grendel!

Het Moorddiner is ook beschikbaar in een Engelse variant. Graag op voorhand aangeven of hier de voorkeur naar uit gaat.

Eten en drinken bij Dordts Genoegen

Bij dit uitje zit standaard een welkomstdrankje en een heerlijk drie-gangen diner. Daarnaast zijn er uiteraard meer mogelijkheden.

Interesse?

Vraag een vrijblijvende offerte aan & klik hier:  MOORDDINER >>TB EVENTS .

Investigatin internet crime