De Jongens tegen de Meisjes Dordrecht

De jongens tegen de meisjes, de dames tegen de heren of de kerels tegen de meiden. Ideaal als bedrijfsfeest, uitje voor vrienden of gemengd vrijgezellenfeest. The battle of the sekses is about to begin!

Het is de welbekende competitie tussen de mannen en de vrouwen en de welbekende vooroordelen. De clichés zijn overduidelijk: Jongens kunnen bijvoorbeeld beter inparkeren en maar één ding tegelijk. Een strijd die nooit lijkt op te houden en waar men nooit genoeg van krijgt. Het wordt tijd dat deze strijd voor eens en altijd uitgevochten wordt bij Dordts Genoegen! Deze quiz wordt georganiseerd in samenwerking met TB Events.

Hoe verloopt De Jongens tegen de Meisjes?

Jullie gaan van start met een uitgebreide speluitleg, zodat je alle ins en outs kent. Daarna delen we de groep op in een jongens- en een meisjesteam. De spanning stijgt en de vooroordelen nemen toe…

Het spel bestaat uit verschillende rondes en de groepen zullen zich moeten inleven in de andere sekse om te winnen. Elke ronde weer gaan de teams zich afvragen hoe de meisjes dit zouden oplossen of hoe de jongens dit zouden aanpakken. Het team met het meeste inlevingsvermogen vergaard de beste score en wint de quiz. De winnende sekse krijgt een leuke prijs.

Eten en drinken bij Dordts Genoegen

Bij De Jongens tegen de meisjes zit standaard een drie-gangen diner en een drankje inbegrepen. Er zijn meer mogelijkheden op aanvraag.

Interesse?

Vraag een vrijblijvende offerte aan & klik hier:  DE JONGENS TEGEN DE MEISJES >>TB EVENTS

jongens-tegen-de-meisjes-groepsuitje-personeelsfeest-dordrecht