Ik Hou van Holland Dordrecht

Het gezelligste groepsuitje in Zuid-Holland. Iedereen houdt van Holland. Daarom is de Ik Hou van Holland quiz bij Dordts Genoegen ideaal als bedrijfsuitje of afdelingsuitje! Ga de strijd aan met je vrienden of collega’s! Een gezellige quizdiner, aan tafel geserveerd. De leukste quiz van Dordrecht! De quiz wordt georganiseerd in samenwerking met TB Events.

Hoe verloopt de Ik Hou van Holland dinerquiz?

We starten met een gedetailleerde uitleg. Vervolgens worden de teams gevormd. Elk team krijgt een eigen kleur petje uit onze vaderlandse kleuren: blauw, rood, wit of oranje. Zodra jullie een knallende Hollandse kraker horen gaat de party beginnen.

De Ik hou van Holland quiz wordt gepresenteerd door een oer-Hollandse quizmaster. Deze quizmaster begeleidt de teams door een aantal schattingsrondes, vragenrondes, en een Hollandse muziek- en een spellingronde. Hou jij van Holland? Maak het nu waar tijdens de Ik Hou van Holland quiz bij Dordts Genoegen!

Er is ook een Engelse variant beschikbaar van de Ik Hou van Holland quiz. Optioneel bestaat er de mogelijkheid om zelf vragen over je vrienden, organisatie of collega’s aan het spel toe te voegen. Graag op voorhand aangeven of je van deze mogelijkheden gebruik wilt maken.

Eten en Drinken bij Dordts Genoegen

Bij dit uitje zit standaard een welkomstdrankje en een heerlijk drie-gangen diner. Uiteraard zijn er meer mogelijkheden.

Interesse?

Vraag een vrijblijvende offerte aan & klik hier:  IK HOU VAN HOLLAND >>TB EVENTS .

gekopholland-dordrecht-bedrijfsuitje