Stadsspel De Pelgrimscode Dordrecht

Doorkruis Dordrecht, kraak de code en vind de schat! Ideaal voor een bedrijfsuitje of groepsuitje. Spannend tot het einde!

De Pelgrimscode is bekend van televisie. Dit spannende stadsspel leidt je langs de mooiste plekje van Dordrecht. Hier ontdek je aanwijzingen die je steeds dichterbij de schat brengen. Welk team komt als eerst bij de pelgrimsschat?  De Pelgrimscode wordt georganiseerd in samenwerking met TB Events.

Hoe verloopt De Pelgrimscode?

Zoals de naam al doet vermoeden, transformeren de deelnemers tijdens dit uitje tot pelgrims, op weg naar dat ene ‘hogere doel’: de pelgrimsschat!

Voordat het spel van start gaat krijgen jullie uitgebreide instructies van de spelbegeleiding bij Dordts Genoegen. Vervolgens gaat jullie team op pad naar de eerste uitdaging. Jullie gaan op zoek naar de code. Is de code correct? Dan gaan jullie door naar de volgende locatie. Tussendoor zijn er eliminatiespellen waarbij jullie extra punten kunnen verdienen.

Zorg dat je scherp bent! Kun je goed puzzelen? Dan is jouw team als eerste bij de Pelgrimsschat? Ga de uitdaging aan!

Eten en Drinken bij Dordts Genoegen

Standaard is De Pelgrimscode inclusief twee keer koffie thee of fris en iets lekkers. Uiteraard bestaat er daarnaast de mogelijkheid om bijvoorbeeld een diner te boeken. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Interesse?

Vraag een vrijblijvende offerte aan & klik hier: DE PELGRIMSCODE >> TB EVENTS .

de-pelgrimscode-bedrijfsuitje-personeelsfeest-afdelingsuitje-dordrecht