City GPS tocht Dordrecht

Meer dan een wandeltocht in Dordrecht…

Tijdens een GPS tocht krijgen jullie Dordrecht van een andere kant te zien. Daarnaast zit er een wedstrijd element in deze tocht waarbij opdrachten vervult moeten worden. De City GPS tocht wordt georganiseerd in samenwerking met TB Events.

Wat zit er inbegrepen bij de City GPS tocht?

Tijdens dit uitje worden jullie van alle benodigdheden voorzien.

  • GPS-routelijst
  • GPS
  • Fototoestel
  • Een lijst met zoekfoto’s
  • GPS-checkpointkaarten
  • Een boekje met bezienswaardigheden in de GPS-tocht.

Hoe verloopt de City GPS tocht in Dordrecht?

Je wordt eerst warm ontvangen met een drankje door de begeleiding van de tocht bij Dordts Genoegen. Daarna krijgen jullie een uitgebreide speluitleg. Vervolgens worden de teams gevormd en worden jullie voorzien van een GPS systeem, fotocamera en opdrachtenboekje. Hierna gaan jullie van start. Je loopt van punt naar punt. Op deze punten zoek je een foto die correspondeert met de omgeving. Bij deze foto hoort een letter. Deze letter moet ingevoerd worden in de GPS, zodat deze jullie naar een nieuw punt stuurt. Tijdens het afleggen van de tocht voeren jullie verschillende opdrachten uit. Zo moet je vragen beantwoorden en herkenningspunten spotten.

Maak een leuke groepsfoto, want het team met de leukste groepsfoto krijgt extra punten! Naderhand zijn alle foto’s te downloaden op de website van TB Events.

Aan het einde keren jullie terug bij Dordts Genoegen en wordt het winnende team bekend gemaakt.

Er is ook een Engelse variant van de City GPS tocht beschikbaar. De tocht wordt georganiseerd in samenwerking met TB Events.

Eten en drinken bij Dordts Genoegen

Standaard is City GPS tocht spel inclusief twee keer koffie thee of fris en iets lekkers. Zo’n dag dwars door Dordrecht maakt hongerig. Een lunch of diner is een prima afsluiter na een intensieve dag. Er zijn diverse mogelijkheden. Vraag deze aan bij Brasserie Zuiderzoet.

Interesse?

Vraag een vrijblijvende offerte aan & klik hier:   CITY GPS TOCHT >> TB EVENTS . 

city-gps-tocht-spel-bedrijfsuitje-groepsuitje-dordrecht