Muziek op Zondag

Muziek in Dordts Genoegen

Dordts Genoegen programmeert in het voorjaar en het najaar op zondagmiddag (behalve de koopzondagen en met kunstrondje Dordtlive muziek van twee uur tot vijf uur. Natuurlijk voor u als gast geheel gratis! De programmering van het najaar (we starten begin oktober) kunt u op deze pagina volgen. Voor elk wat wils!

 

 

 

Zondag 16 november 2014: Piano Paul

 

35

Piano Paul laat u swingen met zijn Rock ‘n Roll, Boogie Woogie en Blues! Deze straatmuzikant is bijna dagelijks te zien op de Meir in Antwerpen, waar het publiek geen genoeg van hem kan krijgen. Hij ramt de fraaiste akkoorden uit zijn piano.Wegens groot succes opnieuw gecontracteerd!

Zondag 23 november 2014: The Wanderers

 

mqdefault

De Dordtse rock helden Maarten Teekens (Bluefish) en Ron Smith (Soul Snatchers etc) zingen en spelen samen de bekende hits van onder meer the Everly Brothers.

7 december 2014: Dixieland met DD Hot 5

nieuwe foto dd hot 5

 

DD Hot 5 wordt ook wel eens gekscherend BZT genoemd of wel “de band zonder trompet” en heeft daardoor een kenmerkende eigen sound.

De stijl van DD Hot 5 is divers, maar maakt altijd haar naam waar. Het swingt altijd “de pan uit”. Voorop staat het plezier dat zij altijd beleven om met elkaar muziek te kunnen maken.

Met het grootste gemak wordt omgeschakeld van dixieland op swing en van klassiek op eigentijds.  Allen muzikanten die hun sporen allang hebben verdiend. Zoals trombonist Jan ’t Hart, die al in de jaren vijftig furore maakte met zijn Dixieland Seven. En Gaab van Tricht, meester op klarinet en saxen, die samen met basgitarist Frans Schreuder en drummer Bram Aarnoutse nog furore maakte met de legendarische Drifting Five met Lee Towers. Last but not least banjoïst Ton de Zeeuw.

Stilzitten bij de dansbare muziek van DD Hot 5 is helaas niet mogelijk en bij alle optredens gaat bijna altijd het dak eraf (behalve bij openlucht optredens…)